top of page

Bruiloft in Ventimiglia

< Terug naar Jeugdtheater

Een muzikaal en kleurrijk sprookje over een koning en koningin

Postcard voorkant ventimiglia.jpg

De koningin en de koning gaan trouwen. Maar de koning schenkt geen aandacht aan zijn geliefde. Daarom besluit de koningin er even tussenuit te gaan. Op haar reis ontmoet ze veel kleurrijke mensen.

Ondertussen regelt de weddingplanner van alles voor de trouwerij. Gelukkig is de koningin op tijd terug voor de bruiloft. Haar reisverhalen nemen hen mee naar de mooiste plek waar je maar kunt vertoeven: Ventimiglia. 20.000 passen verwijderd van hier. En natuurlijk leven ze daar nog lang en gelukkig na een koninklijk huwelijk.

Een modern, muzikaal, vrolijk en vooral kleurrijk sprookje over een koning en een koningin, het leven, de liefde, een trouwerij en uitzicht op een eiland. En dat alles gespeeld door twee acteurs in 7 rollen!

De voorstelling kan worden gespeeld in 45 minuten, maar is ook in een uitgebreidere versie verkrijgbaar, waardoor deze met name voor (openlucht)theaters zeer geschikt is. In dat geval staan enorme decorstukken op het toneel. Er kan dan met een pauze rekening worden gehouden omdat de voorstelling in dat geval 75 minuten duurt.

Voor het onderwijs kunnen er extra workshops worden aangeboden: Muziek en vormgeving.

Bekijk hier een trailer
kristianiagroot-0928.JPG

Contact

Magical Deserts

Morocco

4/11-5/12

$600

Exotic Urbanism

Brazil

4/11-5/12

$600

Misty Mountains

Scotland

4/11-5/12

$600

bottom of page