top of page

De Wonderbaarlijke Tijdmachine

< Terug naar Jeugdtheater

'De Tijdmachine' Theatervoorstelling voor het basisonderwijs

Postcard voorkant ventimiglia.jpg

De Wonderbaarlijke tijdmachine is een interactieve en muzikale theatervoorstelling op locatie speciaal voor het basisonderwijs met als thema 'Reizen!'

Het sprookje voor de jongeren en de geschiedenis voor de ouderen gaan hand in hand in deze mooie voorstelling. Een geweldige jeugdtheatervoorstelling van 3 kwartier op locatie, Inclusief licht
en geluid, voor scholen, bibliotheken en theaters.

Het verhaal start op een nostalgische kermis, waar Dr. Parnassus een goochelshow geeft. Hij wordt daarbij geassisteerd door zijn assistente Madame Zohra. Aan haar de eer om als eerste in zijn "Wonderbaarlijke Tijdmachine" te mogen plaatsnemen. De spanning stijgt. Wat gaat er gebeuren? Reizen door de eeuwen heen? Ze komt inderdaad totaal veranderd terug uit de tijdmachine. Het is een komen en gaan van mensen uit de geschiedenis. Elk met een ander voertuig. Het is een bonte verzameling aan mensen die in en uit de tijdmachine gaan en door de tijd reizen.

Ondertussen ratelt en sist de tijdmachine. Er wordt veel muziek gemaakt op instrumenten. Eveneens is het, zoals bij Fabela-Rozo te doen gebruikelijk, een interactieve voorstelling.

Maar hoe gaat dit aflopen en zal Madame Zohra ooit terugkeren?

Dat krijgen we te zien in het spectaculaire einde van deze voorstelling. Reizen in een voertuig door de tijden heen,...reizen op en in allerlei andere voer- en vaartuigen. Een geweldige voorstelling van 45 minuten. En..schoolbreed, omdat er voor allerlei leeftijden relevante zaken uit te halen zijn.

Twee acteurs en een technicus reizen Nederland door met deze spraakmakende voorstelling.

Bekijk hier een trailer
kristianiagroot-0928.JPG

Contact

Magical Deserts

Morocco

4/11-5/12

$600

Exotic Urbanism

Brazil

4/11-5/12

$600

Misty Mountains

Scotland

4/11-5/12

$600

bottom of page