top of page

Plastic Piraten

< Terug naar Jeugdtheater

Een voorstelling over het milieu

Postcard voorkant ventimiglia.jpg

Een humoristische voorstelling over vriendschap en het milieu, met een serieus tintje, waarover nog lang na kan worden gesproken. Een muzikale en interactieve voorstelling ook, die, zoals Fabela-Rozo te werk gaat, geweldig is "aangekleed".

Het verhaal draait om twee vreemde piraten: Jack en Marcel. Ze lijden schipbreuk en zijn maanden op zee. Maar ze zitten vol plannen: Ze willen een 'plastic-imperium' met fabrieken beginnen in het land waar ze gaan stranden. Wat zullen ze rijk worden! We volgen de twee vrienden vanaf het moment dat ze op een vlot dobberen op de onmetelijke oceaan. Ooit waren ze met een groot schip vertrokken. Maar daar is na hun wilde tocht niets meer van over dan wat reddingsboeien en plastic kistjes. Ze hopen op redding. Maar dan spoelen ze aan in een voor hen totaal vreemd eiland. Een wereld van menselijke contacten, vriendschap en andere culturen gaat voor hen open. Hoe gaan de twee daarmee om? Uiteraard leveren die omstandigheden hen de nodige spanningen op.

Er wordt veel muziek gemaakt door en met de vreemdst uitgedoste eilandbewoners. Op het eiland bevindt zich een groot paleis. Wie daar woont en hoe dit een wending aan het verhaal geeft, gaan we beleven.

Bekijk hier een trailer
kristianiagroot-0928.JPG

Contact

Magical Deserts

Morocco

4/11-5/12

$600

Exotic Urbanism

Brazil

4/11-5/12

$600

Misty Mountains

Scotland

4/11-5/12

$600

bottom of page