top of page

Sinterklaasvoorstelling ;De Grote Alles of Pietshow

< Terug naar Jeugdtheater

Alle Pieten zijn in staking en Sinterklaas is overspannen. Dit leidt ertoe dat twee chaotische lakeien uit het paleis proberen de zaak te redden door het organiseren van een talentenjacht voor nieuwe Pieten.

Postcard voorkant ventimiglia.jpg

Alle Pieten zijn in staking en Sinterklaas is overspannen. Dit leidt ertoe dat twee chaotische lakeien uit het paleis proberen de zaak te redden door het organiseren van een talentenjacht voor nieuwe Pieten. En zo ontstaat 'De Grote Alles of Pietshow", die is gebaseerd op allerlei talentenjachten die op televisie zijn te aanschouwen.

Een vreemde 3 koppige jury moet over het lot van de nieuwe Pieten beschikken. Zullen ze doorgaan of niet? Welke Piet is nou eigenlijk de perfecte Piet? Een witte, een zwarte, een regenboogpiet? Welke Pieten worden "weggehinnikt" en welke blijven overeind? Hoe is het Sinterklaasfeest nog te redden dit jaar?

Uiteindelijk bemoeit de Sint zich er zelf mee. Dit resulteert in een wijze uitspraak van deze oude man, die met een knipoog alle discussies tot in de kiem smoort!

kristianiagroot-0928.JPG

Contact

Magical Deserts

Morocco

4/11-5/12

$600

Exotic Urbanism

Brazil

4/11-5/12

$600

Misty Mountains

Scotland

4/11-5/12

$600

bottom of page