SEIZOENS THEMA'S

Fabela-Rozo biedt hartverwarmende producties voor speciale feestdagen. 

SEIZOENSTHEMA
OVERZICHT

8 resultaten

Creepy Tarotbar

Een grote rijdende tafel. Daarin staat een "creepy dame". Madame Roza is waarzegster en speciaal voor halloween leest zij wel heel bijzondere kaarten. Natuurlijk is het wel een beetje eng, maar toch niet zo, dat er geen kinderen kunnen langskomen. Eventueel tekent ze (als de rij niet te lang is) hennatattoos voor wie dat wil.

Levend Sinterklaasboek

Speciaal voor de Sinterperiode heeft Fabela-Rozo  o.a. het "Levend Sinterklaasboek". Een Mobiele act van een hoog kaliber. Voor o.a. winkelcentra in Sinterklaastijd. Het Boek wandelt door het publiek, samen met een Muzikale Piet, die op accordeon vele Sinterklaasliedjes te brengen heeft. Voor o.a. winkelcentra is dit duo een attractie.

Scrooge Anders

In de wintertijd, of de tijd vóór kerst worden we verrast door Scrooge. Hij loopt al zingend over straat. Zeker niet de Scrooge die we uit de verhalen kennen. Samen met zijn huishoudster Miss Applepie trekt hij een kist mee, waaruit soms kleine kerstcadeautjes worden gehaald. Zo wandelen ze door de straten en lopen over pleinen in de winterse kou.

Levend Kerstboek

Rond de kerstdagen en in wintertijd zijn er tal van recepties, feesten en bijeenkomsten met veel publiek. Wat is er dan leuker dan het boeken van iets heel unieks: Ons Levend Gastenboek! Zo'n speciale entree-act rondom de kerstdagen zal niemand ooit vergeten. De lieftallige dame loopt rond op het feest, maakt een grapje of een kwinkslag en vraagt of u uw naam met een leuke kerstgroet- of wens wilt opschrijven in...het Levend Gastenboek.

Snelcursus Zakkenrollen

Winterse theatervoorstelling , gebaseerd op Charles Dickens “Oliver Twist”. Alles wat u altijd al had willen weten in 17 minuten. Interactie, spanning, sensatie!

Als straattheatervoorstelling of voor Kerstmarkten. Kan diverse keren worden gespeeld.

1 / 2

Please reload