SNELCURSUS ZAKKENROLLEN!

SNELCURSUS ZAKKENROLLEN

Dickens voorstelling

Heeft u altijd alles al willen weten over de "zakkenrollerij"?

Twee acteurs lopen met een kar over het terrein of door de zaal. Af en toe staan ze stil en proberen geld los te troggelen van de bezoekers, omdat het leven zwaar is. Verder waarschuwen ze jan en alleman om toch vooral waakzaam te zijn op de sieraden en beurzen. Voor je het weet....

 

Ze geven de mensen tips en zingen een lied, begeleid op accordeon. Het zijn de mensen van de zelfkant van de maatschappij. Ze zijn uitermate geschikt om zich mobiel over markten te bewegen. Ze rijden een kinderwagen en een getraliede kar met zich mee. In die stijl zult u hen tegenkomen. Uiteraard bevindt zich ook in de Victoriaanse kinderwagen een zuigeling, die vooral wordt grootgebracht door de fles met een te raden inhoud.

Een interactieve en komische act van Fabela-Rozo theaterproducties met muziek en animatie voor de winterse kou.

Indien de situatie het toelaat, zullen ze zeker het korte voorstellinkje spelen, met veel muziek en humor en vooral, ja vooral, actieve deelname van het publiek. Want heeft u weleens gehoord van het zogenaamde "babywerpen"? En de stafette "fijne motoriek"? Hoe dat in zijn werk gaat, zult u zijn, als ze verschijnen. Maar let op je beurs!

Heel geschikt voor markten, kerstmarkten en vooral op plaatsen waar veel rijkdom ter been is.

 

5x 30 minuten speeltijd

Zakkenrollen 7
Zakkenrollen 3
Zakkenrollen 2
Zakkenrollen 4
Zakkenrollen 5
Zakkenrollen 6
Zakkenrollen 1
Dickens boeken
Dickens boeken
Dickens boeken
Dickens boeken
Dickens boeken
Dickens boeken
Zakkenrollen 8

Voor meer informatie of voor het boeken van deze act.