Corona proof!

'Campingcrash'
Een buitenvoorstelling over de ergernissen op een camping

openlucht voorstelling.JPG

Campingcrash

Een buitenvoorstelling van 30 minuten over de ergernissen op een camping.

 

Een caravannetje heeft op de camping een prachtige plaats....tot om de hoek een fietskampeerder verschijnt. Hij zet zijn tentje wel heel erg dichtbij. Een komisch tafereel speelt zich vervolgens af over geluidsoverlast, nare luchtjes, regen en een zware storm.

Bekijk hier een trailer

De buren die in eerste instantie niets met elkaar op hebben, groeien door een denderende storm nader tot elkaar.

Voor iedereen die wel eens heeft gekampeerd is het een feest der herkenning. En voor wie dat nog wil gaan doen zal het een waarschuwing zijn wat wel en wat niet te doen.

Praktisch

De voorstelling kan gespeeld worden voor scholen en op campings. Omdat er niet in wordt gesproken, is deze voorstelling uitermate geschikt voor een internationaal publiek.

Bij, of in plaats van de voorstelling, kunnen ook workshops gegeven worden voor de onderbouw van de basisschool.

De workshops kunnen buiten, of binnen worden gegeven. De workshop duurt 25 minuten. Hierin krijgen de kinderen diverse theatertechnieken aangeboden die ze meedoen. Daarnaast wordt er muziek gemaakt m.b.v. de meegebrachte "World-music boxes". Ook wordt er bewogen op muziek. Dit alles in het teken van de camping!

Een speelvlak (tegels of gras) van 5x 10 meter is nodig. Overigens kan de voorstelling zonder caravan, maar met decors, binnen worden gespeeld voor de onderbouw van de basisschool.

Slechts één stroompunt is nodig.

Duur: 30 minuten.

2 acteurs

Voor meer informatie of voor het boeken van deze  voorstelling

workshop campingcrash.jpg