top of page

THEATRAAL

ANDERS

Een leuke muzikant of een gek typetje. Een mysterieuze waarzegster om de tarotkaarten te laten leggen voor uw bezoekers. Wij bieden een mooie omlijsting voor uw feest of evenement!

Winters entertainment
THEATRAAL ANDERS
OVERZICHT

9 resultaten

Kinderverjaardag in Wonderland

Fabela-Rozo biedt de mogelijkheid om op kinderfeesten of feesten waar kinderen zijn, theaterworkshops te geven. Hierna spelen en zingen de kinderen de voorstelling “….in Wonderland” . Op de puntjes kan de naam komen van uw kind. Als het zijn of haar feest is.

Levend Loveboek

Loopt een receptiegast, vriend/vriendin of een ver familielid rond met een spannend verhaal of heeft een (oud)collega een speciale huwelijksboodschap voor jullie tweetjes? Deze levensechte, charmante gastenboeken bieden uitkomst.

Henna tattoos

Deze kunstenares maakt de prachtigste henna-tatoeages bij de gasten van uw feest. Zij volgde de kunstacademie en werkt al jaren als actrice. kunstenares en waarzegster, Juist deze combi van kwaliteiten zorgt ervoor dat u de juiste persoon in huis heeft om het feest nog leuker te maken. 

Waarzegster Madame Roza

Waarzegster Madame Roza. Zij is niet de 'doorsnee'-waarzegster. Ze mengt haar gave met haar creativiteit, waardoor ze zich moeiteloos aanpast bij waar ze optreedt. Hierdoor is ze ook heel geschikt voor kinderen. Ze treedt op bij diverse internationale festivals en feesten. Als extra presenteert zij zich ook als henna artieste.

De Knutselfee

Zij zal de kinderen bezighouden met haar creatieve inzichten. Groepen t/m 12 personen, leeftijd van 4 tot 80 jaar!

1 / 2

Please reload

bottom of page