top of page

JEUGDTHEATER / WORKSHOP

Zoekt u een geschikte jeugdvoorstelling voor het primair of speciaal onderwijs? Wij maken hem voor u: Theater op Maat. Eventueel in combinatie met creatieve workshops om er een nog mooiere beleving van te maken. 

Ook voor theaters en bibliotheken verzorgen wij voorstellingen.

7E3257E8-D6DC-4079-AA15-A4248EF7EEAC.jpeg

Kinderboekenweek 2023: Bij mij thuis

Bij mij thuis, het thema van de Kinderboekenweek 2023. Hiervan maakte Fabela-Rozo een voorstelling met veel vogels, die van oost naar west, van zuid naar noord vliegen om hun huis, daar waar het past, op te bouwen. Landverhuizers, maar ook ontspullen. Zit bij mij thuis wellicht in je hart en in je hoofd?

Fabelo-Rozo, Febr. 2018-25.jpg

Loop di Loup(e)

In deze interactieve en muzikale voorstelling gaan humor en filosofie hand in hand. Wat we te zien krijgen houdt het midden tussen de beelden van Fellini en het verhaal van Alice in Wonderland.

Fabela-Rozo-2.jpg

Wild Breien

Een voorstelling over 'ons verleden'. Wie zijn wij, en waar komen we vandaan? En wat betekent het als je je geschiedenis niet kent? Een 'volwassen' voorstelling voor kinderen. 

Sinterklaasvoorstelling: 'De Grote Alles of Pietshow'

Alle Pieten zijn in staking en Sinterklaas is overspannen. Dit leidt er toe dat twee chaotische lakeien uit het paleis de zaak proberen te redden door het organiseren van een talentenjacht voor nieuwe Pieten

Fabela-Rozo, plastic piraten-54.jpg

Plastic Piraten

Het verhaal gaat over twee vreemde piraten: Jack en Marcel. Ze lijden schipbreuk en zijn maanden op zee. Maar ze zitten vol plannen. Ze willen een plastic imperium met fabrieken beginnen in het land waar ze stranden.

Jeugdtheater

Pop is ziek

Hoedje-zeg-maar-Hoed, Poes en Pop met de mooie jurk wonen al vele jaren heel gelukkig in de speelgoedkist. Overdag spelen ze met het Meisje en als de klok twaalf uur slaat, wordt het een dolle boel. 

theatervoorstelling-kinderboekenweek.jpg

Angsthazen

Angsthazen is een voorstelling over angsten. De kostuums, de effecten, het decor en de belichting benadrukken dit. Maar tegelijk leer je ook met griezelige dingen omgaan.

De tijdmachine-47.jpg

De Wonderbaarlijke Tijdmachine

Een interactieve en muzikale theatervoorstelling op locatie speciaal voor het basisonderwijs met als thema: 'Reizen!'

kristianiagroot-0928.JPG

Campingcrash

Een buitenvoorstelling over de ergernissen op een camping. Een caravannetje heeft op de camping een prachtige plaats, tot om de hoek een fietskampeerder verschijnt. Hij zet zijn tentje wel heel erg dichtbij. Vervolgens speelt zich een komisch tafereel af over geluidsoverlast, nare luchtjes, regen en een zware storm. 

DSC_0061.JPG

Ventimiglia

Een modern, muzikaal, vrolijk en vooral kleurrijk sprookje over een koning en een koningin, een weddingplanner, het leven, menselijke verhoudingen, een trouwerij en uitzicht op een eiland. 

bottom of page