JEUGDTHEATER / WORKSHOP

Zoekt u een geschikte jeugdvoorstelling voor P.O. of S.O.? Wij maken hem voor u: Theater op Maat. Eventueel in combinatie met creatieve workshops om er een nog mooiere beleving van te maken. 

Fabela-Rozo biedt ook voorstellingen aan voor VMBO/HAVO/VWO. Daarvoor kan gebruik worden gemaakt van de Cultuurkaart van CJP.

 

Ook voor theaters en bibliotheken verzorgen wij voorstellingen.

Met Fabela-Rozo haal je hoogstaand maatwerk in huis op vele gebieden. Het fijne aan Kees en Marjo is dat zij niet met gestandaardiseerde programma’s komen, maar hun aanbod mooi afstemmen op de behoeften die er leven binnen de school. Korte lijnen, heldere communicatie en een 100% betrouwbaarheidsgehalte. Afspraak is afspraak, waarbij flexibiliteit vanuit Fabela Rozo een basiscompetentie is. Wij halen ze vaak in school en gunnen al onze kinderen de kwaliteit in kunst en cultuureducatie waar Kees en Marjo altijd zorg voor dragen.

Ruud de Groot - Rosa Basisschool Den Haag

OVERZICHT

9 resultaten

De Wonderbaarlijke Tijdmachine

Geschikt voor 4 t/m 12 jaar

Fabela-Rozo heeft de jeugdtheatervoorstelling "De Wonderbaarlijke Tijdmachine" gemaakt. Een schoolbrede voorstelling voor basisscholen en theaters. Een muzikale en interactieve theatervoorstelling. 

Loop di Loup(e)

Geschikt voor 4 t/m 12 jaar

Fabela-Rozo speelt deze interactieve en muzikale voorstelling, waarin humor en filosofie hand in hand gaan, voor theaters, scholen en bibliotheken. Wat we te zien krijgen houdt het midden tussen de beelden van Fellini en het verhaal van Alice in Wonderland. Een sprookje met een jager en een wolf en natuurlijk Roodkapje. Naast vriendschap, speelt het milieu een grote rol van betekenis. Theater van 3 kwartier voor 4 t/m 12 jaar, met veel hoop en vriendschap aan het einde!

Pop is ziek

Geschikt voor 4 t/m 6 jaar

'Hoedje-zeg-maar-Hoed', Poes en 'Pop met de mooie Jurk' wonen al vele jaren heel gelukkig in de speelgoedkist. Overdag spelen ze met het Meisje en als de klok 12 uur slaat wordt het een dolle boel: Poes hangt in de gordijnen, 'Hoedje-zeg-maar-Hoed' danst samen met 'Pop' een wilde wals rond de verjaardagstaart. Tot op een nacht Pop niet uit de speelgoedkist wil komen. Uiteindelijk komt het toch weer goed.

Plastic Piraten

Geschikt voor 4 t/m 10 jaar

Twee vreemde piraten: Jack en Marcel. Ze lijden schipbreuk en zijn maanden op zee. Maar ze zitten vol plannen: Ze willen een plastic-imperium met fabrieken beginnen in het land waar ze stranden.  Een voorstelling vol plastic en milieubewustwording die juist in deze tijd heel actueel is. Vol ook met bewustwording van elkaar. Hoe loopt dit af?

Wild Breien

Geschikt voor alle leeftijden.

Fabela-Rozo theaterproducties  speelt een voorstelling over “ons verleden”. Wie zijn wij en waar komen we vandaan? En wat betekent 't als je je geschiedenis niét kent?

Fabela-Rozo noemt de voorstelling “Wild Breien” zelf een “volwassen voorstelling voor kinderen”.

1 / 2

Please reload