JEUGDTHEATER / WORKSHOP

Zoekt u een geschikte jeugdvoorstelling voor het primair of speciaal onderwijs? Wij maken hem voor u: Theater op Maat. Eventueel in combinatie met creatieve workshops om er een nog mooiere beleving van te maken. 

Ook voor theaters en bibliotheken verzorgen wij voorstellingen.

OVERZICHT

10 resultaten

SAM_2638.JPG
Kinderboekenweek 2021: Plastic Piraten

Het verhaal gaat over twee vreemde piraten: Jack en Marcel. Ze lijden schipbreuk en zijn maanden op zee. Maar ze zitten vol plannen. Ze willen een plastic imperium met fabrieken beginnen in het land waar ze stranden. 

tijdmachine 57.jpeg
De Wonderbaarlijke Tijdmachine

Een interactieve en muzikale theatervoorstelling op locatie speciaal voor het basisonderwijs met als thema: 'Reizen'!

Fabelo-Rozo, Febr. 2018-25.jpg
Loop di Loup(e)

In deze interactieve en muzikale voorstelling gaan humor en filosofie hand in hand. Wat we te zien krijgen houdt het midden tussen de beelden van Fellini en het verhaal van Alice in Wonderland. 

Jeugdtheater
Pop is ziek

Hoedje-zeg-maar-Hoed, Poes en Pop met de mooie jurk wonen al vele jaren heel gelukkig in de speelgoedkist. Overdag spelen ze met het Meisje en als de klok 12 uur slaat wordt het een dolle boel. 

kristianiagroot-0928.JPG
Campingcrash

Een buitenvoorstelling van over de ergernissen op een camping. Een caravannetje heeft op de camping een prachtige plaats, tot om de hoek een fietskampeerder verschijnt. Hij zet zijn tentje wel heel erg dichtbij. Een komisch tafereel speelt zich vervolgens af over geluidsoverlast, nare luchtjes, regen en een zware storm.

Fabela-Rozo-2.jpg
Wild Breien

Een voorstelling over 'ons verleden'. Wie zijn wij, en waar komen we vandaan? En wat betekent het als je je geschiedenis niet kent? Een 'volwassen' voorstelling voor kinderen. 

theatervoorstelling-kinderboekenweek.jpg
Angsthazen

Angsthazen is een voorstelling over angsten. De kostuums, de effecten, het decor en de belichting benadrukken dit. Maar tegelijk leer je ook met griezelige dingen omgaan. 

DSC_0073.JPG
Ventimiglia

Een modern, muzikaal, vrolijk en vooral kleurrijk sprookje over een koning en koningin, een weddingplanner, het leven, menselijke verhoudingen, een trouwerij en uitzicht op een eiland.

troubadour.JPG
Troubadour uit de Middeleeuwen

Een schoolconcert. Een troubadour komt in de klas, en speelt op diverse middeleeuwse instrumenten, waaronder draailier, doedelzak, eenhandsfluit en laat de kinderen meedoen met de liedjes die klinken.

IMG-2615.JPG
Sinterklaasvoorstelling: 'De Grote Alles of Pietshow'

Alle Pieten zijn in staking en Sinterklaas is overspannen. Dit leidt er toe dat twee chaotische lakeien uit het paleis de zaak te proberen te redden door het organiseren van een talentenjacht voor nieuwe Pieten.