DE MOBIELE TAROTBAR

DE MOBIELE TAROTBAR

Entertainment

Aan de bar hangen was nog nooit zo'n spektakel!
Deze unieke mobiele bar bezorgt de bezoekers een verhelderende, muzikale sprookjeservaring waar nog lang over nagepraat zal worden. Een mobiele act voor beurzen, festivals en feesten. Binnen en buiten."

 

Deze tafel is geschikt voor elke gelegenheid en tovert binnen de ruimte om tot ware nachtclub in sfeer van de Moulin Rouge. Op festivals, feesten en beurzen, is het geweldig dat deze tafel soms hier, soms daar staat. Zelfs  in cafés, bars en restaurants. En waarom?

Deze rijdende tafel is met zijn spectaculaire verlichting en geluid, 1.70 m. dwarsdoorsnede en geweldige aankleding dé blikvanger bij iedere gelegenheid. Als een wagen laat de tafel zich door de straten rijden en staat soms hier, soms daar.

 

Als snel zal de tafel uw aandacht hebben: Soms is de Waarzegster alleen (solo-act), maar soms wordt zij bijgestaan door haar "zusje" .Waarzegster Marjorie, laat u kennismaken door een grappig, of soms mooi gesprekje, met de vragen in het leven. Dat doet ze in vele talen: Frans, Engels, Nederlands en...Grieks. Ondertussen begeleidt zus Eugénie zichzelf verderop op haar accordeon, bij haar prachtige, weemoedige chansons. Met een goed gesprek en een knipoog probeert ze mensen over te halen een bezoek aan haar zus bij de tafel te brengen.

Een Mobiele act met humor voor festivals in Nederland en over de grens: De Mobiele Tarotbar.

 

4 uur op locatie, solo of duo-act waarvan 5x 30 minuten speeltijd. Voor festivals eventueel verlengde tijden mogelijk.

entertainment boeken
entertainment boeken
entertainment boeken
entertainment boeken
entertainment boeken
entertainment boeken

Voor meer informatie of voor het boeken van deze act.