DE MOBIELE TAROTBAR

DE MOBIELE TAROTBAR

Aan de bar hangen was nog nooit zo'n spektakel!
Deze unieke mobiele bar bezorgt de bezoekers een verhelderende, muzikale sprookjeservaring waar nog lang over nagepraat zal worden. Een act voor beurzen, festivals en feesten. Binnen en buiten."

 

Deze tafel is geschikt voor elke gelegenheid en tovert de ruimte om tot ware nachtclub in sfeer van de Moulin Rouge. Op festivals, feesten en beurzen, of in cafés, bars en restaurants. En waarom?

Deze rijdende tafel is met zijn spectaculaire verlichting en geluid, 1.70 m. dwarsdoorsnede en geweldige aankleding dé blikvanger bij iedere gelegenheid. Als een wagen laat de tafel zich door de straten rijden en staat soms hier, soms daar.

 

Na een spetterende muzikale openingsact waarin de aandacht wordt gevraagd door de acteurs, zullen de bezoekers aan deze prachtige bar kennismaken met waarzegster Marjorie, die ze met behulp van haar tarotkaarten en een goed gesprek, antwoord geeft op brandende levensvragen. Dat doet ze in vele talen: Frans, Engels, Nederlands en...Grieks. Ondertussen begeleidt zus Eugénie zichzelf verderop op haar accordeon, bij haar prachtige, weemoedige chansons. Met een goed gesprek en een knipoog probeert ze mensen over te halen een bezoek aan haar zus bij de tafel te brengen.

Een Mobiele act met humor voor festivals in Nederland en over de grens: De Mobiele Tarotbar.

4 uur op locatie, waarvan 5x 30 minuten speeltijd. Voor festivals eventueel verlengde tijden mogelijk.

Voor meer informatie of voor het boeken van deze act.