WAARZEGSTER MADAME ROZA

WAARZEGSTER MADAME ROZA

WAARZEGSTER EN HENNA ARTIESTE

Madame Roza is te boeken als waarzegster voor feesten, evenementen en festivals. Al op menig evenement heeft zij haar kaarten kunnen leggen en mensen op weg geholpen door inzicht in zichzelf te krijgen. Dat doet ze altijd op luchtige en soms ook humoristische wijze. 

Zeker als ze ook prachtige henna tattoos tekent, vinden kinderen het een feest om bij haar langs te gaan. Daarnaast werkt ze met een schaal "natuurproducten", zoals steentjes, veertjes, takjes enz. waaruit kinderen een voorwerp kiezen. Draaien, schudden...en...een uitleg over de uitkomst. Spannend en leuk ook voor kinderen.

 

Ze mengt haar gave en taak als waarzegster met haar creativiteit, waardoor ze zich moeiteloos aanpast aan het evenement. Of het nou om Halloween, een trouwfeest, een middeleeuws festival, of straattheater gaat. Zij verschijnt in geschikte outfit. Zij is zélfs "Waarzegster op de fiets". Voor Dickensevenementen (of Halloween) gebruikt zij haar Victoriaanse kinderwagen waarmee ze rondwandelt. Voor trouwfeesten en recepties loopt ze in haar enorme Tarottafel. En, wat een andere wereld betreedt u bij het binnengaan van haar zigeunercaravan of historische tent. Een sprookje zo mooi en bijzonder. Maar net zo makkelijk beweegt ze zich in een winkelcentrum en weet de aandacht van het publiek te trekken.

 

Extra :

Voor bijvoorbeeld besloten kleinere gezelschappen biedt Madame Roza zelfs de mogelijkheid de workshop " Insight Out" te doen: U maakt een kunstwerk en aan de hand daarvan krijgt u een legging van de waarzegster. 

Voor groepen tot 15 personen: vrijgezellenpartijen dames bijvoorbeeld.

4 uur op locatie, waarvan 5x 30 minuten speeltijd. Voor festivals eventueel verlengde tijden mogelijk. 

Voor meer informatie of voor het boeken van deze act.