top of page

Waarzegster boeken voor uw evenement? Fabela-Rozo theaterproducties

Met Madame Roza kunt u een echte waarzegster boeken voor ieder soort feest of evenement. Aan de hand van haar tarotkaarten legt ze voor iedere aanwezige een duidelijk spoor uit naar de toekomst. Natuurlijk met een flinke dosis mysterie, maar ook vooral ook met humor en luchtigheid. Voor jeugdiger publiek werkt ze met een schaal natuurproducten die ze schudt als haar kaarten. Daarnaast beschikt Madame Roza over speciale “kinderkaarten”.De waarzegster die u bij Fabela-Rozo kunt boeken verschijnt in veel gedaantes.

 

Daardoor is deze act geschikt voor allerlei soorten evenementen, festivals of feesten. Denk hierbij aan vrijgezellenfeesten, een Halloween party of zelfs een bruiloft. Voor welke gelegenheid u Madame Roza ook wilt boeken, ze past haar outfit graag aan, of verschijnt met haar prachtig ingerichte Middeleeuwse tent. Wilt u uw gasten vermaken met een waarzegster op de fiets? Madame Roza fietst samen met haar tarotkaarten door het publiek en legt haar kaarten uit bij de mensen die het nodig hebben. Nooit zwaar, maar juist luchtig en doorspekt van waarheden waarvan menigeen zegt: “Hoe is het mogelijk”.

 

Haar fiets is al een ware attractie op zich. Compleet met fietsmanden en bloemen kun je haar vinden op iedere hoek van de straat. Een waarzegster boeken voor uw festival of straattheater kunt u dan ook met een gerust hart doen bij Fabela-Rozo.

 

Waarzegster met zigeunercaravan boeken voor festivals en feesten

Waarzegster
Waarzegster

Een prachtige act in de vorm van een waarzegster is bij Fabela-Rozo niet compleet zonder een echte zigeuner caravan. Al bij het opendoen van het gordijn ruiken uw gasten de intense geuren van wierook en henna welke hen in een andere wereld doen wanen. Laat de toekomst voorspellen door het boeken van waarzegster Madame Roza en beleef deze fantastische vorm van straattheater.

 

De zigeuner caravan is een prachtig decor voor de voorspellingen van deze extravagante waarzegster die van elk feest of evenement een onvergetelijke herinnering weet te maken. Na een bezoek aan Madame Roza is uw leven niet meer hetzelfde. Deze wordt verrijkt met een flinke dosis voorspellingen, humor en mysterie die geen van uw gasten had willen missen. Een waarzegster boeken bij Fabela-Rozo staat garant voor prachtig vermaak voor jong en oud. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn bij het boeken van waarzegster Madame Roza? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 
 

Voor meer informatie of voor het boeken van een act.

bottom of page