top of page

Theaterwerkplaats in Aardenburg

Fabela-Rozo opereert vanuit het historische stadje Aardenburg, Hier beschikt het over een "theaterwerkplaats". Deze is "open", vrij toegankelijk, als er niet op locatie wordt gewerkt. 

 

Er is een mogelijkheid om kleding, rekwisieten en spulletjes te bekijken en eventueel aan te schaffen!

 

Daarnaast is er een plaats waar gespeeld kan worden met bühne en theaterlicht. Dat alles vanuit het idee om "huiskamervoorstellingen" te geven. Het biedt plaats aan slechts 30 mensen, maar de beleving van een minitheater waarin je je bevindt is er niet minder om. 

 

Als u toevallig in de buurt van Aardenburg bent, neem eens een kijkje voor een voorstelling, voor inspiratie, of om iets bijzonders te vinden. Het is de moeite waard. 

En mocht je in de etalages iets van je gading vinden: Wellicht vind je iets speciaals en bij "dicht", neem even contact op via mail of telefoon.

 

Je bent van harte welkom op deze bijzondere locatie: De oudste stad van Zeeland en 150 meter af van een oud Romeins fort: Aardenburg en de Romeinen en 200 meter van de "Sint Baafs", een grote 13e eeuwse kerk. In de voorstellingen van Fabela-Rozo speelt geschiedenis ook altijd een grote rol!

Theaterwerkplaats Fabela-Rozo.jpg
bottom of page