SNEEUWKONINGIN

SNEEUWKONINGIN

In de winterse kou rond de kerst is ze daar ineens! Een kerstmarkt zonder waarzegster Madame Roza is als een, als een,…ja, zegt u het maar. Is het straattheater? Is het spiritualiteit. Is het alleen de tarot?

De tarotkaart erop leggen, als u een vraag heeft. Of handlezen daar waar kan en wellicht  biedt de pendel nog mogelijkheden om iets over uw toekomst te zeggen.

Het lijkt alleen theater. Straattheater. Maar niets is minder waar. Het is veel meer: Straattheater met spiritualiteit. Mensen zijn vaak verwonderd bij het horen van de uitkomst van dit alles. De toekomst heeft u zelf in handen, maar Madame Roza biedt wel inzicht in welk pad u kiest. Durft u het aan bij de waarzegster. Natuurlijk! Waarzeggen bij Madame Roza is nooit zwaar, maar geeft licht. Licht in de donkere decembermaand.

Ideaal voor kerstmarkten

Madame Roza is zo mobiel als u wilt:

Met een Victoriaanse kinderwagen in de stijl van Dickens.

Aan een rijkelijk winterse tafel, of zelfs met haar gigantische Mobiele tafel, waarmee ze zich kan voortbewegen op ieder feest of elke kerstmarkt in de tijd rondom de kerst.

Voor binnen en buiten. Voor kerstmarkt en festival.

Solo te boeken.  Maar ook als duo met haar dochter, die evenals zij is ingewijd in de wijsheid van het leven.

En wilt u er muziek bij? Dat kan met een derde lid van de familie die de prachtigste melodieën op zijn accordeon speelt: De Dickens accordeonist.

waarzegster boeken
waarzegster themafeest
waarzegster themafeest
waarzegster boeken
dickens waarzegster
waarzegster boeken
waarzegster boeken

Voor meer informatie of voor het boeken van deze act.