top of page
SNEEUWKONINGIN

SNEEUWKONINGIN

In de winterse kou rond de kerst is ze daar ineens! Een kerstmarkt zonder waarzegster Madame Roza is als een, als een,…ja, zegt u het maar. Is het straattheater? Is het spiritualiteit. Is het alleen de tarot?

De tarotkaart erop leggen, als u een vraag heeft. Of handlezen daar waar kan en wellicht  biedt de pendel nog mogelijkheden om iets over uw toekomst te zeggen.

Het lijkt alleen theater. Straattheater. Maar niets is minder waar. Het is veel meer: Straattheater met "luchtige" spiritualiteit. Mensen zijn vaak verwonderd bij het horen van de uitkomst van dit alles. De toekomst heeft u zelf in handen, maar Madame Roza biedt wel inzicht in welk pad u kiest. Durft u het aan bij de waarzegster. Natuurlijk! Waarzeggen bij Madame Roza is nooit zwaar, maar geeft licht. Licht in de donkere decembermaand. Het mooiste is als de Winterkoningin optreedt met de Winterkoning, die winterse melodieën op zijn accordeon speelt.

Ideaal voor kerstmarkten

Mobiele act: met tafel of met winterse kinderwagen. Solo of in duo met de Winterkoning.

Met haar geweldige Mobiele tafel, waarmee ze zich kan voortbewegen op ieder feest of elke kerstmarkt in de tijd rondom de kerst.

Voor binnen en buiten. Voor kerstmarkt en festival.

 

Mogelijkheden:

*Met prachtig aangeklede winterse mobiele tafel

*Met een Winterse kinderwagen

*Solo of in duo met Kerstman of De Winterkoning, die kerstliederen speelt op de accordeon en vooral veel contact maakt met het publiek.

Prijzen:

*Sneeuwkoningin met Mobiele tafel: € 687,50

*Sneeuwkoningin met Winterse Kinderwagen: € 577,50

*In duo met Kerstman of Winterkoning extra € 495,00

Vervoer vanaf Aardenburg: € 0,35 km vv. Prijzen ex BTW.

waarzegster themafeest
waarzegster themafeest
sneeuwkoningin sittard 3
winterwaarzegster roermond
waarzegster boeken
waarzegster boeken
sneeuwkoningin sittard

Voor meer informatie of voor het boeken van deze act.

bottom of page