top of page

SEIZOENEN

Fabela-Rozo biedt hartverwarmende producties voor speciale feestdagen. 

Oscar van Wijk fotografie, Gouda

creepy tarotbar duo 2.JPG

Creepy Tarotbar

Een ronde, rijdende tafel met in het midden een "creepy dame". Madame Roza is waarzegster en speciaal voor Halloween leest zij wel heel bijzondere kaarten. Ook geschikt voor kinderen!

IMG-2619.JPG

De Grote Alles of Pietshow

Alle Pieten zijn in staking en daardoor is Sinterklaas overspannen. Dit leidt ertoe dat twee lakeien uit het paleis proberen de zaak te redden door het organiseren van een talentenjacht voor nieuwe Pieten. 'De Grote Alles of Pietshow'!

Beriniteit 1 .JPG

Fortuna Musica

Een prachtige mobiele act vol muziek en waarzeggen. Ideaal voor straattheater, bruiloften en winkelcentra, De act is laagdrempelig: mensen behoeven niet aan een tafeltje plaats te nemen, maar kunnen, bijna in het voorbijgaan, een tarotlegging krijgen

receptieboek duo.JPG

Levend Lovebook

Speciaal voor Valentijnsdag of een huwelijk boekt u natuurlijk het "Levend Lovebook". Dit levend boek is geschikt voor alles wat met liefde te maken heeft. 

Wandelend Sintboek.JPG

Levend Sinterklaasboek

Deze act is geschikt voor winkelcentra e.d. Het boek loopt rond en heeft interactie met het publiek. Het publiek kan in de boeken schrijven. Zo ontstaat een prachtige verlanglijst, waar alle wensen van zowel kinderen als volwassenen in staan.

Graaf en Gravin Van Duister 001.JPG

Graaf en Gravin van Duister

Mobiele act: Graaf en Gravin Van Duister betreden paden waar Halloween aan de orde is. Of dat nou in winkelcentra is, party’s, of gewoon bij allerhande  feesten waar Duisternis een rol speelt.

SAM_5210.JPG

Wandelend Kerstboek

Wat is leuker dan Wandelende Kerstboeken? De lieftallige dame of dames lopen rond op het feest, maken een grapje of een kwinkslag en vragen of u uw naam met een leuke kerstgroet- of wens willen opschrijven in het Wandelend Kerstboek.

5.jpg

Dickens&Co

Twee sjofele figuren, een man en een vrouw, lopen met een kar en een kinderwagen tussen het publiek. Af en toe staan ze stil en proberen geld los te troggelen van de bezoekers, omdat het leven zwaar is. 

Sneeuwkoningin Waarzegster.JPG

Sneeuwkoningin

Gehuld in prachtige witte kleding, lijkt het alsof ze zo van de Noordpool gekomen is. Deze sneeuwwaarzegster is een aanwinst voor iedere kerstmarkt.

bottom of page