Corona proof!

LEVEND LOVEBOEK

Deze act is corona proof! Het boek loopt rond en heeft in stijl een mondmasker op. Het publiek kan in de boeken schrijven en krijgt na het schrijven de stift mee, zodat niemand uit het publiek schrijft met een gebruikte stift.

receptieboek duo.JPG

Speciaal voor Valentijnsdag boekt u natuurlijk het "Levend Lovebook". Dit levend boek is geschikt voor alles wat met liefde te maken heeft. Dat kan voor Valentijnsdag, of voor een huwelijk,...maar uiteraard ook voor recepties waarbij iemand afscheid neemt.  Voor grotere gezelschappen neemt het "Levend Lovebook" zelfs een tweede boek mee. Het boek houdt een praatje, maakt een grapje en loopt tussen de gasten door.

Het Levend Lovebook kan zelfs met een troubadour worden geboekt. Hij zingt uiteraard liedjes over...liefde.

Maak ook voor recepties: Deze levensechte, charmante gastenboeken bieden uitkomst. Pen in de hand en schrijven maar! Of men nu spannende avonturen beleefd heeft, zielenroerselen of dichterlijke uitspattingen kwijt moet, het Levend Loveboek is geduldig. Hoe origineel kunnen jullie je gasten verwelkomen op deze speciale dag.

 

De titel op de gastenboeken wordt uiteraard aangepast met naam of datum. Het beschreven handgeschepte papier op A2 of A3 formaat wordt na afloop met een mooie cadeaustrik afgeleverd.

 

Het Levend Loveboek kan ook in een andere uitvoering verschijnen voor 'Kerst' of 'Sinterklaas'. Ook hier bestaat weer de mogelijkheid om voor één of twee boeken te kiezen. Uiteraard in een totaal andere uitvoering!

 

Aanwezigheid: 4 uur op locatie, waarvan 5x 30 minuten speeltijd.

Prijs: € 635,00 per boek; 2 boeken; €1035,00 reiskosten € 0,25 vanaf Rotterdam. Prijzen ex 9% BTW.

bruidsboek 6
levend receptieboek
een wandelend gasten en receptieboek
troubadour en receptieboek
levend gastenboek
bruidsboek 2
levend gastenboek duo
bruidsboek 4
het wandelende gastenboek
het wandelende receptieboek
bruidsboek 8
bruidsboek 7
gastvrouw met receptieboek
duo levend gastenboek
gastenboek levend
bruidsboek 9
bruidboek 1

Voor meer informatie of voor het boeken van deze act.