top of page
DE GROTE SCHILDERIJENROOF
Home Logo

"DE GROTE SCHILDERIJENROOF"
mobiele, muzikale en kunstzinnige straattheateract

Mobiele straattheateract van Fabela-Rozo

De Grote Schilderijenroof is een mobiele straatact. Een koning en koningin slepen een wagen met lege schilderijlijsten en kapotte schilderijen achter zich aan tussen het publiek. 

Vreselijk! Het Koninklijk museum is geplunderd: Niets is er nog over, van wat eens een mooie kunstcollectie was. Er zal nodig nieuw materiaal moeten komen. Wat moeten we doen??

Het publiek, zowel kinderen als volwassenen, wordt gevraagd om op nieuw aangereikt linnen doek, nieuwe schilderijen te maken. Uiteraard zorgt het koninklijk paar voor aanwezig tekenmateriaal. Zo wordt er volop geschetst en geschilderd. Ter inspiratie speelt de koning op zijn koninklijke accordeon. De één tekent direct, de ander aarzelt wat, maar met wat aanwijzingen komen er nieuwe kunstwerken voor het museum!

Deze mobiele act is uitermate geschikt voor straattheaterfestivals en winkelcentra. Het betreft een mobiele act met twee acteurs. Het publiek wordt actief uitgenodigd mee te schilderen. Soms ontstaan daardoor "collectieve" schilderijen.

Er wordt muziek gemaakt, gespeeld en tegelijk krijgen de schilders aanwijzingen t.a.v. gebruik materiaal en vlak. Kortom, niet iets om te laten passeren, maar activiteit alom!

Aanwezigheid: 4 uur op locatie, waarvan 4x 40 minuten speeltijd

Prijs: € 1045,00 en € 0,35 per km vanaf Aardenburg vv . Prijzen ex 9% BTW

Grote Schilderijenroof Straat Theater
Grote Schilderijenroof 2e foto Straattheater
Grote Schilderijenroof 3e foto Straattheater
Grote Schilderijenroof met de kinderen op de foto Straattheater
Grote Schilderijenroof met de kinderen  Straattheater
De Grote Schilderijenroof - Mobiele Act

Voor meer informatie of voor het boeken van deze act.

bottom of page