top of page
DE GROTE KUNSTROOF
Home Logo

"DE GROTE KUNSTROOF"
mobiele, muzikale en creatieve straattheateract

MARIJKE URKDUO-2-01.jpg

De Grote Kunstroof is een mobiele straatact met een mobiele "Kunstkar". Een Keukenprinses en een Hofnar slepen een wagen met lege

schilderijlijsten, kapotte schilderijen en potten en pannen achter zich aan tussen het publiek. 

Vreselijk! Het Koninklijk Paleis is geplunderd: Niets is er nog over, van wat eens een mooie kunstcollectie was. Ook zijn alle muzikanten, schilders en andere artiesten weggejaagd. Er zal nodig nieuw materiaal moeten komen. Wat moeten we doen?? Zijn er mogelijk nieuwe muzikanten en schilders te werven?

Het publiek, zowel kinderen als volwassenen, wordt gevraagd om op linnen doek, nieuwe schilderijen te maken. En er wordt volop muziek gemaakt op potten en pannen. Uiteraard zorgt het koninklijk paar voor aanwezig tekenmateriaal. Zo wordt er geschetst en geschilderd en muziek gemaakt.  De één tekent direct, de ander maakt muziek. En zo komen er nieuwe kunstwerken en artiesten voor het paleis.

Deze mobiele act is uitermate geschikt voor straattheaterfestivals en winkelcentra. Meestal zijn de muzikanten en tekenaars kinderen, maar zeker ook volwassenen. Het betreft een act met twee acteurs/muzikanten. Het publiek schildert en maakt muziek! Soms ontstaan daardoor "collectieve" schilderijen.

Kortom, niet iets om te laten passeren, maar activiteit alom! Voor jong en oud!

Deze act kan zowel in "koninklijke" uitvoering qua kostuums, als in zigeuneroutfit, waarin 'ie met alle potten en pannen, ook heel geschikt is.

Aanwezigheid: 4 uur op locatie, waarvan 4x 40 minuten speeltijd

Prijs: € 1045,00 en € 0,35 per km vanaf Aardenburg vv . Prijzen ex 9% BTW

Grote Schilderijenroof Straat Theater
MARIJKE URKDUO-2-13.jpg
Grote Schilderijenroof 3e foto Straattheater
IMG_1805 (1).jpg
IMG_1407.jpg
Grote Schilderijenroof met de kinderen  Straattheater
IMG_1786.jpg
MARIJKE URKDUO-2-14.jpg
IMG_1808.jpg

Voor meer informatie of voor het boeken van deze act.

bottom of page