(STRAAT)THEATER

Fabela-Rozo maakt voorstellingen voor straattheater, en verzorgt muzikale straatanimaties op maat. Ook een mysterieuze waarzegster behoort tot de mogelijkheden. 

Oscar van Wijk fotografie, Gouda

STRAATTHEATER
OVERZICHT

15 resultaten

Oidipoes

Oidipoes is een mobiele en interactieve straattheateract voor festivals en andere evenementen. Twee heel grote katten trekken met hun kinderwagen met jongste telg door de straten. 

Stranded Ship

Wat zien we hier? Is dit een hut? Een schip met een boegspriet? Een gestrand schip wellicht. 

Maar jij bent geweest en dat nemen ze je nooit meer af.

Een totale beleving in klank, geur, en kleur voor op een vaste locatie. Daardoor is de attractie geschikt voor meerdaagse festivals. 

Sirene

Een straattheateract, met een zeemeermin die is gevangen op een vreemd schip. Het schip wordt voortgetrokken door Neptunes. Hij zal, als het anker wordt uitgegooid, zeker niet nalaten om landrotten te dopen.

Also available in English!

Wild West

Een act in de 'Kentucky" stijl jaren '50. Grote hoeden en cowboylaarzen. De Mexicaanse Maria werkt, als ze van haar "paard" afkomt als waarzegster. Case, gewapend met banjo en mondharmonica klampt vooral mensen aan in gebrekkig Nederlands met Amerikaans accent. Een mobiele straattheateract met een gemotoriseerde tandem als paard. 

Snelcursus zakkenrollen

Heeft u altijd alles al willen weten over de "zakkenrollerij"? Grijp nu uw kans: Fabela-Rozo speelt in een 17 minuten durende voorstelling alle mogelijkheden en onmogelijkheden uit van deze kunst door de eeuwen heen. Straattheateract voor op een vaste locatie in Dickensstijl.

1 / 4

Please reload