ZIGEUNERBLOED

ZIGEUNERBLOED

Broer en zus. Zigeuners zijn het. O, wat is hij jaloers. Vindt u mijn zus leuk?...dreigend of juist niet. Je weet het nooit met Arpad. Met hun prachtige zigeunercaravan, waarin Madame Zohra de kaarten of de hand leest en waarzegt.

 

Rondom de caravan hangt de was aan een waslijn, liggen oude autobanden en veel spulletjes die Arpad te koop aanbiedt. Af en toe rijdt Arpad een stukje met zijn oude motorfiets voor de caravan en start hem met veel lawaai en rook.. Ze komen gereden uit de Balkan, tenminste, dat denk ik… of waar dan ook vandaan. Ze leiden een zwervend bestaan. Op zijn accordeon speelt Arpad Slavische melodieën, verkoopt alles wat los en vast zit en spreekt een soms bijna onverstaanbare taal: Wat een melancholie, wat een hartstocht spreekt hieruit. Een blik in de caravan en u want u in een andere wereld: Wat een pracht, wat een droomwereld…Even weg uit het dagelijks bestaan.

 

Durft u het aan, deze act  vol hartstocht, muziek, startende motoren en aanhoudend verkoopgedrag van Arpad…en een vleugje toekomst van zijn zus Madame Zohra..?

Aanwezigheid: 4 uur op locatie, waarvan 5x 30 minuten speeltijd. Voor festivals eventueel verlengde tijden mogelijk.

Zigeunerbloed

Zigeunerbloed straatact 2

zigeunerwaarzegster

Zigeunerbloed 10

Zigeunerbloed 9

Zigeunerbloed 5

Zigeunerbloed 8

Zigeunerbloed 6

Zigeunerbloed 2

Zigeunerbloed 12

Act zigeunerbloed

Straattheater Zigeuners

Voor meer informatie of voor het boeken van deze act.

CORONA PROOF ACTS

Corona proof!

Fabela-Rozo Theaterproducties | Weststraat 21 | 4527 BR |  Aardenburg

info@fabela-rozo.com | 06-47115193 | 06-36428077

KvK: 24459496 | BTW: NL001362435B25