top of page
LEVEND KERSTBOEK

LEVEND KERSTBOEK
EEN MOBIELE ACT VOOR O.A. WINKELCENTRA EN EVENEMENTEN IN DE KERSTTIJD

Het boek loopt rond en vraagt de aandacht van het publiek. Zo kan ieder in de boeken schrijven om een prachtige kerstwens op papier te zetten. Zowel kinderen als volwassenen. Met muzikant als duo te boeken, of eventueel twee kerstboeken met of zonder kerstmuzikant.

SAM_5210.JPG

Rond de kerstdagen en in wintertijd zijn er tal van recepties, feesten en bijeenkomsten met veel publiek. Wat is leuker dan Wandelende Kerstboeken? De lieftallige dame of dames lopen rond op het feest, maken een grapje of een kwinkslag en vragen of u uw naam met een leuke kerstgroet- of wens willen opschrijven in...het Wandelend Kerstboek. 

 

Soms zingen ze een liedje en draaien prachtig rond. Wat een boek is, is tegelijk ook bijna een kunstwerk. Wat een schitterende kostuums zijn dit. Uiteraard is het zo dat de beschreven bladzijden na het feest of na de receptie op een keurige en originele manier worden overhandigd aan degene die het heeft georganiseerd.

Er wordt geschreven op prachtig papier. De gasten kunnen een kerst- of nieuwjaarswens opschrijven.

1 of 2 Kerstboeken, afhankelijk van het aantal bezoekers. De boeken kunnen eventueel worden gecombineerd met de Muzikale Kerstman of Dickens-muzikant. 

Het Levend Gastenboek voor Kerst kan ook in een andere uitvoering verschijnen voor 'Bruiloften en Recepties' of 'Sinterklaas'. Ook hier bestaat weer de mogelijkheid om voor één of twee boeken te kiezen. Uiteraard in een totaal andere uitvoering!

 

Mogelijkheden: 1 of 2 boeken, eventueel vergezeld door muzikale kerstman of Dickens-muzikant.

4 uur op locatie waarvan 4x 30 minuten werktijd.

Prijzen:

1 Boek : € 698,50

2 Boeken: € 1138,50

Muzikant in stijl: € 495,00

Vervoer: € 0,35 per km vanaf Aardenburg. (vv)

Prijzen ex 9% BTW.

Wandelend Kerstboek
Wandelend Kerstboek
Wandelend Kerstboek
Wandelend Kerstboek
Wandelend Kerstboek
Wandelend Kerstboek
Wandelend Kerstboek
Wandelend Kerstboek
Wandelend Kerstboek
Wandelend Kerstboek

Voor meer informatie of voor het boeken van deze act.

bottom of page