Corona proof!

LEVEND KERSTBOEK

LEVEND KERSTBOEK

EEN MOBIELE ACT VAN HOOG KALIBER, VOOR O.A. WINKELCENTRA EN EVENEMENTEN IN DE KERSTTIJD

Deze act is corona proof! Het boek loopt rond en heeft in stijl een mondmasker op. Het publiek kan in de boeken schrijven en krijgt na het schrijven de stift mee, zodat niemand uit het publiek schrijft met een gebruikte stift.

SAM_5210.JPG

Rond de kerstdagen en in wintertijd zijn er tal van recepties, feesten en bijeenkomsten met veel publiek. Wat is leuker dan onze Wandelende Kerstboeken? De lieftallige dame of dames lopen rond op het feest, maken een grapje of een kwinkslag en vragen of u uw naam met een leuke kerstgroet- of wens willen opschrijven in...het Wandelend Kerstboek. 

 

Soms zingen ze een liedje en draaien prachtig rond. Wat een boek is, is tegelijk ook bijna een kunstwerk. Wat een schitterende kostuums zijn dit. Uiteraard is het zo dat de beschreven bladzijden na het feest of na de receptie op een keurige en originele manier worden overhandigd en degene die het heeft georganiseerd.

Er wordt geschreven op prachtig papier. De gasten zullen niet alleen hun naam op schrijven en een kerstwens, maar, wat de dame verstaat (of dames...2 Kerstboeken kan ook voor grotere bijeenkomsten) is de mensen een blij gevoel te geven en eventueel een leuk gesprekje aan te gaan. De boeken kunnen eventueel worden gecombineerd met de Muzikale Kerstman

Het Levend Gastenboek voor Kerst kan ook in een andere uitvoering verschijnen voor 'Bruiloften en Recepties' of 'Sinterklaas'. Ook hier bestaat weer de mogelijkheid om voor één of twee boeken te kiezen. Uiteraard in een totaal andere uitvoering!

Aanwezigheid: 4 uur op locatie, waarvan 5x 30 minuten speeltijd.

Prijs: € 635,00 per boek; 2 boeken; €1035,00 reiskosten € 0,25 vanaf Rotterdam. Prijzen ex 9% BTW.

Wandelend Kerstboek
Wandelend Kerstboek
Wandelend Kerstboek
Wandelend Kerstboek
Wandelend Kerstboek
Wandelend Kerstboek
Wandelend Kerstboek
Wandelend Kerstboek
Wandelend Kerstboek
Wandelend Kerstboek

Voor meer informatie of voor het boeken van deze act.