top of page

Straattheater act boeken? Fabela-Rozo straattheater voor uw festival of feest

Wilt u een prachtige straattheater act boeken? Bij Fabela-Rozo kunt u terecht voor allerlei soorten acts die met passie en vakmanschap worden uitgevoerd. Onze acts zijn méér dan alleen vermaak. Bij Fabela-Rozo vindt u entertainers pur sang die er alles aan doen om uw publiek een prachtige ervaring te bezorgen. Straattheater is te boeken voor elk soort evenement: Zowel in doorlopende acts als vanaf vaste plaatsen, speelt Fabela-Rozo voorstellingen en “walking acts” in binnen- en buitenland.

 

Of dit nu voor 10 of 1000 personen is, ook diverse typetjes zijn van alle markten thuis. Zang, dans en entertainment van het hoogste niveau zijn de sleutelwoorden van de straattheateracts van Fabela-Rozo. Wilt u een echte troubadour boeken die vergezeld van zijn accordeon de mooiste liefdesliederen, of een piraat die zeemansliederen ten gehore brengt? Of wilt u een straattheater boeken voor een winkelcentrum of festival waarbij het publiek actief wordt betrokken in het spel?

 

Maak een keuze uit de vele manieren waarop Fabela-Rozo straattheater naar een heel ander niveau tilt. Straattheater is te boeken voor onder andere markten, winkelcentrums, openingen, festivals of zelfs tijdens vrijgezellenfeesten. De mogelijkheden zijn eindeloos waarbij de ras entertainers van Fabela-Rozo zich telkens weer feilloos weten aan te passen aan de sfeer en ambiance van het evenement.

 

Professioneel straattheater boeken met eindeloos veel mogelijkheden

straattheater festival.JPG
Straattheater

Of u nu kiest voor een waarzegster op de fiets, een reis die het publiek terugbrengt naar het Wilde Westen of voor een troubadour die de meest uiteenlopende liederen op zijn luit of accordeon ten gehore brengt, professioneel straattheater boeken doet u natuurlijk bij Fabela-Rozo. Het langslopend publiek wordt verwelkomd met de warme klanken van weemoedige liederen, terwijl zich even verderop een waar schouwspel afspeelt over de verhitte gemoederen tussen een koning en een koningin.

 

Wilt u de gasten van uw evenement liever vermaken met een voorstelling die de kunst van het zakkenrollen uit de doeken doet? In een meeslepende en boeiende straattheater act wordt het publiek om de tuin geleid en interactief betrokken bij een snelcursus zakkenrollen. Straattheater boeken bij Fabela-Rozo staat hoe dan ook garant voor een flinke portie entertainment waarbij het publiek actief wordt betrokken. De perfecte combinatie tussen zang, acteerwerk van het hoogste niveau en adembenemende outfits maken de straattheateracts van Fabela-Rozo tot wat ze zijn. Vermakelijk en van zeer hoge kwaliteit. Wilt u graag straattheater boeken voor uw festival, braderie of markt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer informatie of voor het boeken van een act.

bottom of page