top of page

Paradijsvogels

Jeugdtheatervoorstelling 

"Paradijsvogels"

Verlies jezelf in in het hartverwarmende verhaal van Piep en Bas, twee moedige vogels die een buitengewone reis maken. 

Over de voorstelling "Paradijsvogels"

Ben jij iemand die houdt van levendige drukte of gaat jouw voorkeur uit naar een rustige eenvoud? Ga mee op avontuur met Piep en Bas terwijl ze hun vertrouwde nest achter zich laten en op zoek gaan naar een nieuw thuis. Deze opwindende jeugdtheatervoorstelling zit vol verrassende wendingen, boeiende ontmoetingen en de prachtige klanken van

Mozart's "Die Zauberflöte".

De Ware Betekenis van Thuis

"Thuis zit in onszelf, niet in onze spullen!" verkondigt Bas vastberaden terwijl ze hun overbodige bagage achterlaten. Maar wat maakt een thuis nu echt een thuis? Zit het in je hart of in je gedachten? Ontdek de diepgaande betekenis van een thuisgevoel, waarbij eenvoud, vrijheid en vriendschap de hoofdrol spelen in deze meeslepende voorstelling. Maar vooral is duidelijk dat ieder zijn eigen wijs fluit.

Op Avontuur met Kleurrijke Vrienden

Laat je meeslepen door de muziek en ontmoet kleurrijke personages, zoals het wijze vogelvrouwtje en de komische Vogelverschrikker met zijn eigenzinnige lied. Vergeet ook niet om samen met Piep op zoek te gaan naar Bas, die onderweg is naar het mysterieuze "Verder". Een spannende zoektocht die je niet wilt missen!

Vogelvrij begint bij mij thuis - Kinderboekenweek voorstelling 2023
Vogelvrij begint bij mij thuis - Kinderboekenweek 2023 - Vogels
Vogelvrij begint bij mij thuis - Kinderboekenweek 2023 - Entourage

Boek Nu: Wij Komen Naar Jouw Basisschool!

Onze voorstelling belooft een meeslepende ervaring, doordrenkt met emotie, avontuur en betoverende melodieën. Wil je samen met Piep en Bas op pad gaan? Grijp dan nu de kans om onze voorstelling te boeken! Wij komen namelijk naar jouw basisschool in de Kinderboekenweek, om het magische verhaal tot leven te brengen, exclusief voor jouw leerlingen.

Eigen licht en geluid

Fabela-Rozo staat garant voor een bijzondere ervaring. Naast entertainment zorgen wij voor ons eigen licht en geluid, inclusief onze eigen technicus. Zo wordt de sfeer perfect afgestemd op het verhaal.

De voorstelling kan gespeeld worden op scholen, theaters en bibliotheken en is geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Praktisch:

 • Opbouwtijd: 2 uur

 • Duur van de voorstelling: 40 minuten

 • Geschikt voor de leeftijden: 4 t/m 12 jaar

 • Benodigd speelvlak: 7x5x3 meter 

 • Maximale hoeveelheid toeschouwers: 125. (In een theaterzaal mogen dit er maximaal 250 zijn.)

 • Verduistering: De ruimte moet (enigszins) verduisterd kunnen worden.

 • Techniek: Fabela-Rozo neemt eigen licht en geluid mee. Hiervoor zijn  2 aparte elektriciteitsgroepen van 230v nodig, of 1 krachtstroomaansluiting.

 • Prijs:

  • 1 voorstelling: € 1350,00

  • Iedere extra voorstelling op 1 dag € 150,00 extra.

  • Prijzen zijn excl. 9% BTW en excl. reiskosten á € 0,35 per km vanaf Aardenburg vv en vanaf Bergen op Zoom vv. (Prijzen ex 9% BTW)

Voor meer informatie of voor het boeken van deze  voorstelling

bottom of page