top of page

WINTER MET FABELA-ROZO

Fabela-Rozo biedt hartverwarmende winterse producties voor als de kou toe dreigt te slaan. U bent ertegen gewapend met:

 

Family Dickens:

De Waarzegster in zwart gekleed, loopt met een Victoriaanse kinderwagen over de markt. Wat ligt erin? Een kindje? Kaarten? Een glazen bol? U zult het zien!

Mogelijk vergezelt ze zich van haar dochter met een horrelvoet. Ook zij kijkt in de kaarten of in uw hand.

Een straatmuzikant vergezelt hen. Het plaatje is compleet. Maar wel een vreemde snuiters. Waar komen ze vandaan? Waar gaan ze naar toe?

 

Te boeken als solo, duo of trio en geschikt voor kerstmarkten binnen en buiten. Muzikale interactieve act. Met een sprankje spiritualiteit.

Voor meer informatie of voor het boeken van deze act.

De Sneeuwkoningin en een Winterse accordeonist:

Ze zijn samen aanwezig op de kerstmarkten. De Muzikale Kerstman, of Dickens accordeonist speelt kerstdeuntjes, mompelt kerstwensen voor zich uit en zwaait naar voorbijgangers.  Merry Christmas, Merry Christmas!! Zoekt hij de Sneeuwkoningin?

De Sneeuwkoningin kan zich galant voortbewegen met haar Mobiele tafel: Een gigantische verschijning op menig feest en markt in kerststijl. Ze legt de kaart of leest de hand en als ’t kan pendelt ze aan het einde van dit jaar om te kijken welke kansen er voor u liggen. Een blikvanger. En de Kerstman? Hij laat ’t allemaal maar gebeuren en zingt zijn Jingle Bell voor wie ’t maar horen wil.

 

Te boeken als solo en duo en geschikt voor kerstmarkten binnen en buiten. Muzikale interactieve act met een sprankje spiritualiteit.

 

Dickens &Co.:

Winterse theatervoorstelling , gebaseerd op Charles Dickens “Oliver Twist”.  Met mogelijk zelfs een korte cursus Zakkenrollen. Interactie, spanning, sensatie!

Als straattheatervoorstelling of voor Kerstmarkten. 

Het Levend Kerstboek

 

Rond de kerstdagen en in wintertijd zijn er tal van recepties, feesten en bijeenkomsten met veel publiek. Wat is leuker dan onze Levende Kerstboeken? De lieftallige dame of dames lopen rond op het feest, maken een grapje of een kwinkslag en vragen of u uw naam met een leuke kerstgroet- of wens willen opschrijven in...het Wandelend Kerstboek.

 

Soms zingen ze een liedje en draaien prachtig rond. Wat een boek is, is tegelijk ook bijna een kunstwerk. Wat een schitterende kostuums zijn dit. Uiteraard is het zo dat de beschreven bladzijden na het feest of na de receptie op een keurige en originele manier worden overhandigd aann degene die het heeft georganiseerd.

Er wordt geschreven op prachtig papier. De gasten zullen niet alleen hun naam op schrijven en een kerstwens, maar, wat de dame verstaat (of dames...2 Kerstboeken kan ook voor grotere bijeenkomsten) is de mensen een blij gevoel te geven en eventueel een leuk gesprekje aan te gaan. De boeken kunnen eventueel worden gecombineerd met de Muzikale Kerstman. U treft deze elders op de site aan wasar meer winters vermaak staat, zoals de "Snelcursus Zakkenrollen" in Dickensstijl, of, voor o.a. winkelcentra de "Winterwaarzegster", een act met een grote Mobiele tafel, waarin zich de prachtige waarzegster bevindt.

Het Wandelend Kerstboek kan ook verschijnen als het "Wandelend Sintboek", of bij huwelijken het "Wandelend Receptieboek". Ook hier bestaat weer de mogelijkheid om voor één of twee boeken te kiezen. Uiteraard in een totaal andere uitvoering!!

 

Aanwezigheid: 4 uur op locatie, waarvan 4x 30 minuten speeltijd.

Prijs: één boek: € 698,50. Twee boeken € 1138,50. Extra Muzikant € 495,00 Prijzen ex 9% BTW.

bottom of page