top of page

Laat uw bedrijf opvallen met Fabela-Rozo’s animatie voor op een beurs

Zoekt u naar de mogelijkheden van animatie voor op een beurs? Dan bent u bij Fabela-Rozo aan het juiste adres! Onze acteurs zijn uitermate geschikt om uw bedrijf op een beurs te “verkopen”.

Het juiste typetje bij het juiste product

Met het juiste typetje prijst Fabela-Rozo uw product aan. Zij weten op een ludieke wijze uw potentiële klanten aan te spreken. Of dat nou gaat om een butler, een kok of kokkin, een gastheer of gastvrouw. Zij laten de mensen lachen en weten als geen ander op de klant in te spelen. Uiteraard bereiden zij zich goed voor in de mogelijkheden van het te verkopen product. Wij stonden in Nederland en België op diverse beurzen. Denk u daarbij vooral aan bijvoorbeeld de Huishoudbeurs, de Vakantiebeurs of diverse vakbeurzen. Wat is er mooier bij de ingang van uw stand dan een butler of gastvrouw?

Over onze animatie

Fabela-Rozo creëert een totaalbeleving die zowel jong als oud aan zal spreken. Het repertoire bestaat uit verschillende soorten typetjes, wat dacht u bijvoorbeeld van een gek typetje die uw producten op een grappige wijze aanprijst, of een muzikaal typetje dat zingend uw bedrijf aanprijst. Wanneer u ons inschakelt voor animatie op een beurs, weet u zeker dat u zult opvallen. Niet alleen verzorgen we animatie op beurzen, u kunt bij ons ook terecht voor straatanimatie op bijvoorbeeld een festival of een braderie.

Op zoek naar animatie voor op een beurs?

Onze animatie voor op een beurs is maatwerk. De acteurs van Fabela-Rozo hebben jarenlange ervaring in typetjes voor beurzen in de professionele markt. Deze improvisatieacteurs kunnen maatwerk aanleveren om uw producten beter te laten verkopen. En dat alles geheel naar uw wensen. De geschoolde acteurs zijn nooit grof of banaal, maar leveren passend maatwerk in hun manier van improvisatie. Het kan om een typetje gaan, maar ook om een bepaalde act om uw product beter op de markt te zetten.We gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Neem nu contact op via de telefoon of de mail.

Animatie beurs
Animatie beurs

Voor meer informatie of voor het boeken van een act.

bottom of page