top of page

Jeugdtheater boeken voor het onderwijs of speciaal de kinderboekenweek

Een voorstelling jeugdtheater boeken bij Fabela-Rozo kan veel uiteenlopende redenen hebben. Kinderen zijn een fantastisch publiek om een theatershow voor neer te kunnen zetten. De acteurs van Fabela-Rozo betrekt de jeugd actief in haar voorstelling waardoor er een geweldige ambiance en interactie ontstaat. Jeugdtheater boeken bij Fabela-Rozo kan zowel toegepast worden als voorstelling in het basis of voortgezet onderwijs, maar natuurlijk ook tijdens de kinderboekenweek in bijvoorbeeld de bibliotheek, of het theater.

 

Als u jeugdtheater wilt boeken bij Fabela-Rozo theaterproducties, kunt u uitgaan van een spetterende voorstelling die boeit, aangrijpt en interactief inspeelt op de sfeer van dat moment. Kies bijvoorbeeld voor de theatervoorstelling “Angsthazen” waarin humoristisch, maar met een boodschap wordt verteld hoe kinderen de wolf in zichzelf kunnen ontdekken. 

 

Begeleid door een prachtig mysterieus decor welke wisselt naarmate het verhaal vordert, wordt er in deze voorstelling jeugdtheater verteld over angsten die uiteenlopen van vieze beestjes tot examenstress. Angsthazen van Fabela-Rozo bezorgt kinderen de tijd van hun leven waarin spanning en overwinning centraal staan. De heer Vertigo en juffrouw Xenia laten in deze voorstelling jeugdtheater zien waar kinderen hun innerlijke wolf kunnen vinden. Boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Interactief jeugdtheater boeken voor het onderwijs bij Fabela-Rozo

 

Voor het boeken van een leerzaam maar boeiende jeugdtheatervoorstelling welke geschikt is voor het onderwijs, bent u bij Fabela-Rozo aan het juiste adres. Met de voorstelling “Het ei van Columbus” kan het jonge publiek genieten van zang, een indrukwekkend decor en een prachtige verhaallijn waarin de geschiedenis duidelijk naar voren komt.

Jeugdtheater
Jeugdtheater
Jeugdtheater Troubadour

Deze interactieve jeugdtheater voorstelling is te boeken voor het basisonderwijs, maar ook als leuke aanvulling in bijvoorbeeld bibliotheken tijdens de kinderboekenweek. Wat is de betekenis van “het ei van Columbus” en waarom is de wereld rond, of toch plat? Historische vraagstukken die in deze jeugdtheater voorstelling op een prachtige manier aan het licht worden gebracht.

 

Wilt u graag een op maat gemaakte voorstelling jeugdtheater boeken tijdens de kinderboekenweek? Ook daarvoor kunt u rekenen op het vakmanschap van Fabela-Rozo theaterproducties. Een ware beleving die aan de hand van een ijzersterk verhaal en een adembenemend decor zowel jong als ouder publiek weet te boeien. Eventueel kan Fabela-Rozo een voorstelling tijdens de kinderboekenweek uitbreiden met een op maat gemaakte workshop. Wilt u een voorstelling jeugdtheater boeken bij Fabela-Rozo? We staan graag voor u klaar.

Voor meer informatie of voor het boeken van een act.

Jeugdtheater 01
Jeugdtheater 03
Jeugdtheater 02
Jeugdtheater 04
jeugdtheater voorstelling boeken.jpg
jeugdtheater basisschool.jpg
jeugdtheatervoorstellingen.jpg
jeugdtheater boeken.jpg
bottom of page