top of page

Een echte troubadour boeken met accordeon? Fabela-Rozo theaterproducties

Wilt u een echte troubadour boeken? Welk evenement u ook organiseert, de troubadour voorziet deze niet alleen van de mooiste liederen, maar bespeelt hierbij ook verschillende soorten muziekinstrumenten. De troubadour is bij Fabela-Rozo te boeken in verschillende gedaantes. Heeft u een historisch evenement? Dan zal de troubadour zijn entree maken met bijpassende liederen die hij samen met zijn luit, draailier of doedelzak ten gehore zal brengen.

 

Ook voor andere evenementen, straatfestivals en gelegenheden is de troubadour te boeken. Door de perfecte interactie met het publiek staat een optreden van deze rasmuzikant garant voor fantastisch straattheater vol met amusement en vermaak. Een troubadour boeken bij Fabela-Rozo maakt van ieder outdoor evenement, markt of braderie met middeleeuws thema een waar succes. In ieder setting weet deze entertainer zijn publiek te enthousiasmeren tot zang of misschien wel een dansje. Heerlijke weemoedige liederen en prachtig acteerwerk staat uw publiek te wachten als u een troubadour wilt boeken bij Fabela-Rozo.

 

Troubadour boeken voor themafeesten

 

Een troubadour boeken voor een themafeest zoals bijvoorbeeld de middeleeuwen, is een prachtige aanvulling op het publiekelijk vermaak. In fraaie decors zoals die van een kasteel waar ridders zijn en de liefde hoogtij viert, komt een troubadour helemaal tot zijn recht. Natuurlijk kunt u ook een troubadour boeken voor trouwerijen of andere feesten met een speciaal thema.

troubadour boeken 1.jpg
Troubadour
Troubadour

Welke uitstraling uw evenement of feest ook heeft, de troubadour van Fabela-Rozo kan in vele gedaantes verschijnen. Naast het bespelen van vele verschillende muziekinstrumenten heeft de troubadour nog meer talenten. Hij brengt de mooiste liederen met passie en een behoorlijk portie acteerwerk ten gehore, en vergeet daarbij niet om het publiek actief te betrekken.

 

Een heerlijk samenspel van zang, dans en animatie maken uw thema feest, trouwerij of middeleeuwen evenement tot een waar spektakel. De troubadour is dé entertainer voor bijvoorbeeld open kastelendag, middeleeuwse herbergen of buitenevenementen met een historisch tintje. Wilt u graag een troubadour boeken voor uw festival, markt of bruiloft? Neem dan vrijblijvend contact op met Fabela-Rozo voor de mogelijkheden.

Voor meer informatie of voor het boeken van een act.

bottom of page