top of page

Kanjertraining: stop pesten!

Kanjertraining en het thema pesten zijn belangrijke onderdeel op scholen. Fabela-Rozo heeft voorstellingen die naadloos op dit thema aansluiten. Deze voorstellingen zijn uitermate geschikt in het kader van kanjertraining en aandacht voor pesten op school.

Ben je bang?

Deze voorstelling gaat over het te lijf gaan van je angsten. Hoe ga je daarmee om? Hoe word je een kanjer en hoe ga je om met pesten in de klas? Iedere school heeft wel een pestprotocol of besteedt aandacht aan Stop Pesten door middel van bijvoorbeeld kanjertraining. Fabela-Rozo speelt met haar voorstellingen in op dit thema, op een manier die zal aanspreken. De acteurs van Fabela-Rozo hebben daarnaast ook een onderwijsachtergrond. Dit ziet u terug in de manier hoe de acteurs de kinderen aanspreken en betrekken bij het spel.

Over Fabela-Rozo

Fabela-Rozo maakt onder andere theater voor kinderen : geëngageerd jeugdtheater voor scholen en bibliotheken. Jeugdtheater dat gaat over serieuze thema’s, zoals vriendschap, milieu, arm en rijk en pesten. Deze thema’s stellen we aan de orde op een aansprekende en theatrale wijze. We maken gebruik van actie en humor, maar ook diepgang en verstilde momenten. We spelen de voorstellingen op een manier waar zowel een kleuter als een bijna schoolverlater zich in herkent. Reizen, ontmoetingen met andere culturen en geschiedenis spelen een belangrijke rol in ons spel.

Maatwerk ook mogelijk

Voorafgaand aan elke voorstelling ontvangt u een lesbrief over het thema waar de voorstelling over gaat. Heeft u bepaalde wensen of wilt u meerdere thema’s aan de orde laten komen, dan is maatwerk ook zeker mogelijk. Wilt u meer informatie over onze voorstellingen in kader van de kanjertraining? Neem dan contact met ons op.

Kanjertraining
Kanjertraining

Voor meer informatie of voor het boeken van een act.

bottom of page