top of page

Muzikale en theatrale omlijsting van uw straattheaterfestival

Van harte welkom bij Fabela-Rozo! Wij verzorgen de muzikale en theatrale omlijsting van uw straattheaterfestival. Denk aan live muziek en interactie met het publiek. We hebben een groot aanbod aan acts. Zo hebben we een waarzegster, een muzikant in de stijl van de zee, sprookjesfiguren en meer.

Walking acts en theater op vaste punten

Wij benaderen de bezoekers van uw straattheaterfestival op een humoristische en in tegelijk ook magische stijl. We spelen walking acts, maar ook theater op vaste punten. Dit doen we in zowel binnen- als buitenland. Grenzen houden ons niet tegen. Naast straattheaterfestivals zijn we ook vaak te vinden op foodtruckfestivals, rommelmarkten en braderieën. We streven ernaar om het publiek op een sublieme wijze te vermaken. Dit doen we door de mensen bij ons spel te betrekken.

Wij laten een stad tot leven komen

Wat dacht u van de voorstelling ‘Cursus Zakkenrollen’, een grappige voorstelling van een kwartier? Of een waarzegster die op haar fiets rijdt tussen de mensen door en af en toe stopt voor een persoonlijk gesprekje? Ze trekt veel volk.

Ondertussen worden de bezoekers vermaakt door de muzikant met zijn accordeon en praatjes. Fabela-Rozo laat een stad tot leven komen met haar acts. Wat het thema ook is, wij zorgen voor een passende omlijsting. Ook middeleeuwse festivals weten wij in te vullen door middel van stijlvolle en historisch correcte acts.

Meer informatie over onze acts?

Fabela-Rozo is graag een onderdeel van uw straattheaterfestival. Wilt u meer informatie over onze acts? Neem dan contact met ons op per telefoon of via de mail.

Straattheaterfestival
Straattheaterfestival

Voor meer informatie of voor het boeken van een act.

bottom of page