top of page

Straatanimatie boeken voor uw evenement of festival bij Fabela-Rozo

Straatanimatie boeken bij Fabela-Rozo staat garant voor een festival vol spektakel, prachtige acts en amusement. De professionele acteurs van Fabela-Rozo theaterproducties doen er alles aan om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Afhankelijk van de uitstraling die uw straattheater of feest mag hebben, vindt u bij ons altijd een act of typetje welke aansluit bij de sfeer. 

 

Onze straatanimatie heeft meer te bieden dan theater alleen. Onze perfect uitgevoerde typetjes gaan op in het publiek en zorgen op die manier voor een totaalbeleving waar nog lang over nagepraat wordt. Met een fantastisch inlevingsvermogen worden onze acteurs één met het volk wat voor een gezellige ambiance en sfeer zorgt. 

 

Betover uzelf en uw publiek met de voorspellingen van Madame Roza, die aan de hand van tarotkaarten en haar inzicht op vooral “luchtige wijze” de toekomst van voorbijgangers voorspelt. Speciaal voor kinderen werkt Madame Roza met een schaal natuurproducten die ze, zoals haar kaarten, schudt. Laat bezoekers terugkeren in de tijd waarin gewapende wildwest taferelen aan de orde van de dag zijn met onze Wild West straatanimatie. Liever een vrolijke noot tijdens uw straatfestival? 

 

De muzikale nar Fabela weet menig voorbijganger te ontroeren met zijn levensliederen en schaamt zich niet om een prachtig liefdeslied ten gehore te brengen aan een beeldschone voorbijganger. Wilt u één van de straatanimatie acts van Fabela-Rozo boeken voor uw festival of feestelijke gelegenheid? We doen er alles aan om uw evenement naar een hoger niveau te tillen. 

 

 

Fabela-Rozo straatanimatie boeken? Interactief, betrokken én professioneel.

straatanimatie boeken.jpg
straatanimatie typetjes.JPG

Bij Fabela-Rozo kunt u zowel kiezen uit lopende en rondtrekkende straatanimatie, alsook uit animatie acts met een vaste standplaats. Stranded Ship is een prachtig voorbeeld hoe straatanimatie vanaf een vaste plaats kan inspelen op de behoeften van het publiek. Terwijl de zeeman buiten zijn weemoedige liederen ten gehore brengt voor zijn strandende schip, wordt er aan boord van het schip de toekomst voorspeld door een heuse zeemeermin.

 

Voorbijgangers kunnen nog een glimp opvangen van het kapotte roer, de op drift geraakte kisten met rum en ruiken de geur die onlosmakelijk verbonden is met de zee. Deze straatanimatie is een totaalbeleving waarbij het publiek interactief betrokken wordt. Na een bezoek te hebben gebracht aan de zeemeermin op het gestrande schip, zijn ze niet alleen een paar illusies rijker, maar wie weet wat de waarzeg zeemeermin hen heeft ingefluisterd?

 

Ook bewegende straatanimatie voor uw festival, evenement of zelfs sinterklaas feest kunt u boeken bij Fabela-Rozo. Laat uw gasten kennismaken met de gevaren van de straat met de snelcursus zakkenrollen. Een prachtige straatanimatie voorstelling waarbij bezoekers verdacht moeten zijn op alles wat er om hun heen gebeurt. Heeft u interesse in het boeken van een straatanimatie act voor uw evenement? Fabela-Rozo verzorgt het graag voor u.

Voor meer informatie of voor het boeken van een act.

bottom of page