top of page

Fabela-Rozo’s theater voor kinderen

Fabela-Rozo maakt en speelt theater voor kinderen. We treden op bij scholen van het primair onderwijs en het speciaal basis onderwijs in Nederland en België.

Schoolbrede theater voor kinderen

De voorstellingen zijn voor het grootste deel schoolbreed. Dit is een bewuste keuze, omdat Fabela-Rozo de voorstellingen in diverse lagen maakt. Een jong kind haalt er namelijk andere zaken uit, dan een ouder kind. Zo wordt er eigenlijk heel gedifferentieerd gewerkt. Ieder voorstelling wordt vergezeld van een lesbrief voor het onderwijs. De voorstellingen kenmerken zich doordat ze uitermate interactief zijn. Er wordt live muziek gespeeld tijdens de voorstelling en de voorstelling wordt overdadig aangekleed met de prachtigste kostuums en aankleding. We maken gebruik van actie en humor, maar ook diepgang en verstilde momenten.

Belangrijke en serieuze thema’s

We maken ook straattheater voorstellingen, hierdoor hebben onze voorstellingen soms een ongepolijst, maar juist gouden randje. Hierdoor weten we ons te onderscheiden. We maken theater voor kinderen op maat. Zo is het ook mogelijk om ons in te huren voor een voorstelling over een belangrijk en serieus thema, zoals bijvoorbeeld het thema Kanjertraining, in kader van Stop Pesten. De voorstelling kunnen desgewenst aangevuld worden met creatieve workshops over bijvoorbeeld muziek en creatieve vormgeving.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wanneer u ons boekt voor theater voor kinderen, ontvangt u een totaalpakket. Fabela-Rozo beschikt zelf over licht en geluid. Het enige wat we hoeven te weten is wat het thema en uw wensen zijn.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? We komen graag met u in contact! U kunt ons bereiken via de telefoon of de mail.

Theater voor kinderen
Theater voor kinderen
Theater voor kinderen

Voor meer informatie of voor het boeken van een act.

bottom of page