Corona proof!

CREEPY TAROTBAR

CREEPY TAROTBAR

creepy tarotbar duo 2.JPG

Deze act is corona proof! De Waarzegster bevindt zich in de grote tafel en spreekt van achter een plastic schermpje. Ze laat de kaarten zien als ze schudt: Het publiek kiest op afstand een kaart, die de waarzegster vervolgens zelf trekt en uitlegt.

Een grote rijdende tafel. Daarin staat een "creepy dame". Madame Roza is waarzegster en speciaal voor halloween leest zij wel heel bijzondere kaarten. Natuurlijk is het wel een beetje eng, maar toch niet zo, dat er geen kinderen kunnen langskomen. Eventueel tekent ze (als de rij niet te lang is) hennatattoos voor wie dat wil.

Haar tafel is verzameling van alles wat je bij halloween kunt bedenken...botjes, een schedel, spinrag..brrr.

Ze kan buiten werken, of binnen in een winkelcentrum of op een speciale halloween-avond. Van de straat tot aan het Casino. Overal is Madame Roza te vinden.

Ze kan worden bijgestaan door een muzikant die "creepy muziek" speelt en soms zelfs de zingende zaag hanteert. Ongetwijfeld zijn ze broer en zus. Of toch een echtpaar?

Kom er zelf achter en durf de stap naar de "Creepy Tarotbar" aan.

 

aanwezigheid: 4 uur, waarin 5 sets van 30 minuten speeltijd.

De tafel heeft een hoogte van 2,5 meter (maar kan ook lager worden opgebouwd voor binnen) en is 1,75 meter in dwarsdoorsnede.

Het leuke is dat de tafel soms hier, soms daar staat.

creepy tarotbar duo
creepy tarotbar duo 2
creepy tarotbar 6
creepy tarotbar 5
creepy tarotbar 4
creepy tarotbar 3
creepy tarotbar 1
creepy tarotbar 2

Voor meer informatie of voor het boeken van deze act.