top of page

Kinderboekenweek voorstelling boeken voor het basisonderwijs

Met de Kinderboekenweek voor de deur komt Fabela-Rozo met een fantastische voorstelling die geschikt is voor kinderen van het basisonderwijs. Deze theaterproductie is op locatie te boeken en staat garant voor een leerzame en boeiende voorstelling die van begin tot eind weet te intrigeren. De Kinderboekenweek is bij uitstek geschikt om kinderen kennis te laten maken met een prachtige voorstelling in het kader van het thema van de Kinderboekenweek.

 

Een prachtige voorstelling tijdens de Kinderboekenweek waarin kijkers interactief worden betrokken in een spannende en leerzame verhaallijn vol herkenbare situaties. Fabela-Rozo kleedt theater aan in de stijl van Fellini en Alice in Wonderland. Deze theaterproducties voor de jeugd zijn daarom alleen al een lust voor het oog. Wilt u een prachtige voorstelling boeken tijdens de Kinderboekenweek? Dan kunt u vertrouwen op de professionele acteurs van Fabela-Rozo. Door middel van vakkennis, een prachtig decor met lichteffecten, muziek, kleurrijke kostuums en zeker ook een goede techniek met eigen licht en geluid  is deze Kinderboekenweek voorstelling een ware belevenis voor kinderen van het basisonderwijs.

Theatervoorstelling boeken voor de Kinderboekenweek

 

kinderboekenweek 2018.jpg
kinderboekenweek voorstelling.jpg

De prachtige voorstellingen van Fabela-Rozo hebben altijd een maatschappelijk boodschap welke perfect aansluit bij de gedachte van de Kinderboekenweek. In de voorstellingen worden de kijkers meegenomen naar situaties waarin extravagante figuren de revue passeren. De kern van de voorstelling richt zich op een positieve kijk op het leven.

 

In de voorstellingen worden sprookjes op een hilarische en prachtige manier gecombineerd met het dagelijkse leven. Hierin zijn veel herkenbare punten voor de jeugd gecreëerd. De Kinderboekenweek voorstelling van Fabela-Rozo is te boeken op locatie in bijvoorbeeld scholen, bibliotheken of theaters. De voorstellingen duren ongeveer 45 minuten en zijn “schoolbreed” en dus geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar.

 

Dat is wat de voorstellingen van Fabela-Rozo zo geschikt maken voor o.a. de Kinderboekenweek. Deze voorstellingen laten kinderen kennismaken met ruimtereizigers, het laat ze luisteren naar de wijze adviezen van Bep in haar gekke restaurant én neemt de jeugd mee op een te gekke reis waarin hoop en vriendschap centraal staan. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om deze Kinderboekenweek voorstellingen te boeken? Neem dan vrijblijvend contact op met Fabela-Rozo theaterproducties.

Voor meer informatie of voor het boeken van een act.

Kinderboekenweek 2018 vriendschap
Kinderboekenweek 2018 vriendschap
bottom of page